COVID-19 / PREPORUKE I METODE DEZINFEKCIJE

Mnoge zemlje su reagovale na epidemiju korona virusa (COVID-19) namećući blokadu kako bi prekinuli lanac infekcije i smanjili njegovo širenje. Međutim, ako imate vitalnu uslugu ili posao koji mora da nastavi da funkcioniše (fabrike, skladišta, dečji vrtići, kancelarije, lokali, restorani, kafići…), ključno je da preduzmete sve mere opreza kako bi zaštitili  vaše zaposlene i klijente. Oni žele da budu sigurni da su vaše prostorije bezbedne za korišćenje. Takođe profesionalna dezinfekcija je preporuka i za stambene zajednice i privatne objekte. Naše usluge dostupne su kako pravnim tako i fizičkim licima.

Koronavirus (COVID-19) je visoko zarazna bolest, na žalost bez vakcine ili određenog lečenja, glavni savet za sprečavanje COVID-19 je primena strogih higijenskih mera. To uključuje čišćenje i dezinfekciju površina i predmeta koje ljudi često dodiruju.


DEZINFEKCIJA: SIGURNA USLUGA


Studije su pokazale da se virus može proširiti sa zaražene osobe po čitavom objektu u roku od 2–4 sata. Dezinfekcija i redovno čišćenje, uz korišćenje odobrenih i bezbednih proizvoda, jedina je sigurna mera zaštite od infekcije. Eko-Global profesionalna dezinfekcija neutralisaće COVID-19 u vašim prostorijama i obezbediće bezbedan i siguran prostor za rad i odmor.

Profesionalne službe za dezinfekciju imaju tehnike, alate i najprikladnije proizvode za dezinfekciju područja kako bi ih učinili sigurnim i vratili ih u upotrebu što je brže moguće. Za kontrolu visoko zaraznog virusa COVID-19, koji izaziva pandemiju u celom svetu, potreban je visok nivo stručnosti i mere kontrole koje može pružiti samo profesionalna služba. Nakon naše dezinfekcije objekta možete biti sigurni da su čišćenje i dezinfekcija izvršeni stručno i efikasno, s korišćenjem odobrenih bezbednosnih postupaka, alata i proizvoda koji su u skladu sa bezbednosnim propisima. Vaše osoblje, kupci i posetioci biće ponovo bezbedni. Redovni režimi čišćenja i dezinfekcije pružiće dodatno uverenje klijentima i zaposlenima da preduzeće održava visoke higijenske i bezbednosne standarde u svojim objektima.

U skladu sa potrebama klijenta, nakon izvršene dezinfekcije objekta postavlja se i dezobarijera kao i određena količina dezoficijensa.